Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland svämmar det över...  


Min sång till Dig *

Jag ville bara tala om
att du tar mig till
oanade höjder
Du får mig att prova
mina vingar

Och dom bär mig
när din hand finns
i min




Fri vers av Annette Andersson
Läst 459 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-09 07:03



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh läckert!
Ser tydligt hur flygkraften till vingarna fås av en speciell hand att hålla :)
2008-09-14

  Michaela Dutius
Underbart vacker kärlekshyllning
2008-09-14

  Yvonne
Vackra rader som andas kärlek och tillit. Applåd.
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson