Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har


Hon har
alltid rentvättade vita knästrumpor


hon har
vida vita mustascher


hon har
en sjörövarlapp över ena ögat


hon har
ett hjärta på nosen


hon har
silkeslen päls under hakan


hon kryper under mitt täcke på morgonen
för att väcka mig med värme och kärlek


Min underbaraste underbara
katten Kattis
Världens underbaraste katt!!!!

(ses i Nic´s akvarelleria)




Fri vers av Nic
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-07-26 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic