Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm till Dröm

och de rör
vid solskenet

som det sett
Igenom dimhöljet

och av drömmar
är vi skapade

av drömmar
kommer vi

dröm till dröm
aska till aska
dröm till dröm

och när jag ser
på mig själv

är det som om dimhöljan
blir större
blir mindre

och jag kan inte
låta bli

att smaka på den
låta den styra mig

låta den vara mig





Fri vers av virre
Läst 726 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-09 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre