Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen andas

morgonsol sträcker sig

mellan molnen

kylslagna kinder

trötta ögon viskar

en kopp kaffe

och dagen andas

mot nya tag




Fri vers av Lindizz
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-10 07:27



Bookmark and Share


  karenina VIP
gillar! :-)
2008-09-16

  Lyckohäxan Enediel
Vacker morgonbeskrivning...:)
2008-09-10

  Mr Lindemann VIP
Jomenvisst var det här en liten goding!
2008-09-10

  neleh
Fint skrivet om morgonstämning "och dagen andas" =vackert
2008-09-10

    tramp
Här andas jag in en levnadsglädje och välkomnande om denna nya dag !

Yeahhhy can be the best day in your life !! Enjoy !

Very nice indeed

More sugar !
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz