Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag måste väl medge at jag fastnat lite inom samma ämne, men så länge tankarna rinner ur mig, så skriver jag ner dom. Temat moderskärlek ligger väl så nära, när hela min vardag går ut på det, hemma med barnen som jag mestadels är för tillfället...


När jag ser på min lilla gumma så förstår jag

Bland dina tårfyllda ögon ser jag
Din dyrkan av mig

Fullt övertygad är du
Att mamma ordnar nog

Vad som än sker
Så tröstar jag när du är ledsen

Torkar bloden från din läpp
När du sprungit för fort och fallit

När faran hotar
Tar du bara et steg bakåt

O där är jag

I denna vridna värld
Finns det odjur

Som skulle falla för ditt lockiga röda hår
Dina långa svarta fransar

Bland med oss kan dom gå
Och vi vet inte vem

Därför släpper min blick dig aldrig
Mina ögon är som hökens

Finns där nån som vill dig illa
Ska jag ta dess liv

Utan en gnista ånger
Ska jag vrida kniven

För att skydda dig
Mitt lilla troll






Övriga genrer av merasera
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-10 12:08



Bookmark and Share


  Neela_32
Mycket bra skrivet! moderns kärlek övervinner allt!
2008-09-21

    sunnanvind
Älskar...bara älskar! Suveränt!!!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

merasera