Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har det senaste året genomgått en känslomässig metamorfos, en berg-o-dalbana många gånger. Tror jag börja nå lugna vatten snart. Hoppas så.


I´m Healing

Hjärtat slets i bitar

Frätande tårar föll, brände mina kinder

Förtvivlade ögon stirrat

Från sargat, söndrigt inre

Besvikelsen vrålat i öronen

I vild vanmakt

Men mitt i ett sotigt, rykande slagfält

Fanns en orörd plats

En hand så mild som en faders

Smekte min kind

Varma ögon vilar

Smeker min hud

Trevande, krypande ljus

En strimma för att föda min själ

Lungor kippande efter luft

Mitt liv

Jag har fått det till gåva

Tänker leva

Varenda minut






Fri vers av merasera
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-28 23:15



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
fint! Det är så viktigt att komma ihåg att man klarar mycket mer än vad man tror. länge leve livet
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

merasera