Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten hyllning till mitt kombinerade jobb/hobby som långtradarchaufför=)


Jag rymmer ibland, men jag kommer tillbaka

Vita streck

Försvinner under mig

Femhundra vilda hästar

Vrålar, sträcker ut

Hårt hållna, ömt tyglade

Min rastlösa själ

Lutar sig lugnt tillbaka

Smälter ihop till ett

Gör jag och min vän

Med sex rullande axlar

För den mig hem

Till mina kära

Själen nollad

Lättare igen

Att vardagens ansvar

Bära






Övriga genrer av merasera
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-29 12:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns du Rock de Luxe?

"Rym en dag..."
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

merasera