Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna, oskuld, hora, mamma, stöttepelare, älskarinna, maka, perfekt, vill någon ha henne?

 

hon är Kvinnan som ser dig

i stillhet håller stadigt om din rygg

ty hon leder när det är svårt att gå

ger Tystnad vid dess rätta tillfälle

 

hon klär av sig naken inför dig

skänker liv i en brinnande famn

ty du ska aldrig mer känna hunger

ta Nattvard i kroppslig form

 

Men tala inte om känslor

ord blir till falska offer

ty när ögonen glöder i natten

hon håller tröstfullt din hand

Men tig ej heller för alltid

även Kärlek kan dö

 

ty för dig hon är Oskuld

och för dig är hon Vän

hon är kärlek, hon är lek

för dig hon är Allt




Fri vers av LadyFool
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-10 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool