Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

asusual

Gå iväg
det är okej
ta det viktigaste först
det har du alltid sagt

Det är okej
men du får inte glömma
att det finns fler
som behöver dig

Just nu kvittar det
om vi är där eller inte
nu har du en
ersättare?

Åk iväg nu
det är det du vill
det är väl det som betyder något
just nu

och det värsta är att
du kan räkna med oss när du kommer tillbaka
För det är så det alltid har varit
& det är väl så det ska vara?

Men åk
om det verkligen är så du vill ha det
Det är okej
eller egentligen inte




Fri vers av greeneyes
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-09-10 23:19



Bookmark and Share


  mollypop
bra mars
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes