Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
semester-senryu


takeoff


jag är er kapten
sa kvinnan vid takeoff

flög oss genom moln




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-11 13:14



Bookmark and Share


  Cris
Nastrovje!! eller nåt.. :-)

Himlans härligt... att se detta lyft i ord.
2008-09-12

  Inkarasilas
Så jävla härligt, låter helt uppe i molnen, stanna kvar där snacka lite till med kaptenen, det plingar.
2008-09-11

  aol
vacker ryms det en till
2008-09-11

  Maria Zena Viklund
vart då?
2008-09-11

  Ulf Lagerholm
skitbra!!, bara så där slarvigt spontant
tack broder
2008-09-11

  karenina VIP
härligt! jag vill också ha semester flyga genom moln! :-)
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP