Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror vi är i alla våra åldrar alltid...


Tre B

Bortom
allt jag aldrig blev
finns en ömsint flicka
med varma hjärtan i sin ficka

Bredvid
allt jag aldrig gjort
finns en storsint dröm
delande och öm

Bakom
allt i sönderfall
finns en bortglömd skatt
dold i glömda skratt
munnen ej fått fatt


08.09.11

 

Ännu en sak ur mappen oberarbetade ord /en dag att minnas.
Bearbetade bara bort en rad denna dag. 09.02.12

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 476 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-12 09:11



Bookmark and Share


  Rachel Roth
jag gillar dessa Tre B
2009-02-17

  Svartochvitt
spännande!
skrev själv en liknande dikt en gång,
det är kul att bygga upp formen med hjälp av några starka ord!
2009-02-12

  Maria Zena Viklund
du skapar en oerhört fin dikt här med uppbygnaden; bortom, bredvid, bakom, applåd o bokmärke!
2009-02-12

    ej medlem längre
Det är sunt att ha vidvinkeln på och se helheten i "bortom", "bredvid" och "bakom".
Snyggt!
2009-02-12

  En strimma av guld
Vilken härlig reflektion och diktning.
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman