Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går vidare

 

Allt här

och solen skiner

 

Fingertoppar tänker

Livet blåser med vinden

 

Kärleken

kärleken

 

går vidare




Övriga genrer av Mona*
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-11 14:49



Bookmark and Share


  korpfjäder
Öppna händer .. kärleken måste vara fri.
så läser jag de här orden.
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*