Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alpinisten

Mina sexuella luftslott
punkteras i en steril verklighet
där bäckarna torkar ut
och haven endast skiljer oss åt.
Du rörde i mig
och flyttade på allt du kom åt
oreda, kaos och smärta.
Sedan ejakulerade du ut dig själv
med en katapultstol ur vår saga
och kvar stod jag
med den sociala skammen
i min ryggsäck




Fri vers av Sanne
Läst 610 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-27 10:00



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Intressant och välskrivet. Mycket läsvärt.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Sanne