Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knaster...

det knastrar,,,

ett ljud... statiskt... elektriskt.... närmre... närmre...

jag vänder mig om hastigt, men det enda jag ser är tomhet och mörker som kryper fram över mig. ljudet tränger genom min sargade kropp, mina sköra ben och får min kropp att vibrera. Min nakna och svettiga kropp fryser till is när jag försöker springa...

still... jag blir så still.. likt en polaroid, fångad... fast i tiden... fast i min rädsla.. 

jag öppnar min mun, och skriker...  ditt vakuum sväljer mina toner, och mina läppar och hals vibrerar av smärta..

nu känner jag dig, din närhet.. dina knivar skär i mig... eggar mig... förblindar...  dövar... dödar... mig....

hör du... 

mig?




Övriga genrer av Fredric
Läst 476 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-11 23:20



Bookmark and Share


  Laijza
bilden tar hela uppmärksamheten. texten försvinner för bilden är så stark :-)
/Nu får jag ge mig
2008-09-12

  Malin Magnusson
jag hoppas hon/han hör....annars hoppas jag du lyckas ta dig ur din trans och får fart i dina fastfrusna ben.....

spring och vänd dig aldrig åter mot dåtiden


btw, helt underbart vacker bild
2008-09-11

  Sanningsägaren VIP
näe, jag såg bara bilden
hemsk
svårt att ta in sen
hu
ryser nu
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric