Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

geografiska bestigningar i tid



jag hoppades på en lång kväll
det sades vara tid för att vandra

avstånd

mellan nu och då
aldrig förut så nära
aldrig förut så långt ifrån

efter långa avstånd kommer okunnighet
civilisationer emellan

dårskap

i människan vilar utrotning
inom henne sover samlevnad
ostört
förstört




Fri vers av jonas a
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-11 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a