Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje text...

Varje text man skriver
ger
en pusselbit
av
ens personlighet

och

det du skriver
finns där
för

alltid

Långt senare
inser man

varför

det blev som det
blev




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-12 01:41



Bookmark and Share


  Fånga dagen
kloka ord jag håller med

mvh anna-karin
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP