Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vagnen drogs av 4 vita hästar!


Blå

 

Gyllne rosor

Bland blått sidentyg

På glasbords yta

Ger mig ingen ro

 

Tiden är på väg

Då sanningen är slut

Allt börjar om på nytt

 




Fri vers av madigan
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan