Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varandet och görandet



I varandet och görandet
man glömmer lätt förförandet
sin kättja och sin sinnlighet
för alltings slit och knog
hur tafsandet och petandet
och pussandet och kletandet
det faller ut ur vetandet
man har ju liksom nog

man glömmer fantiserandet
det sköna stimulerandet
för knotet och planerandet
det är ju inte sunt
men älskling om du bara vill
så ska jag lägga manken till
ja plocka fram din spickesill
och låt oss tumla runt











Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 569 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-09-12 14:04



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Yiii, vilken härlig text! Det liksom spritter i kroppen ...
2008-09-17

    Maria Malm
Ja, man får inte glömma bort det viktigaste..härlig text med rim, takt och härlig ton.
2008-09-16

    ej medlem längre
Du undebara kvinna. Dej skulle man ju kunna leka spickesill med om man inte var kvinns!
2008-09-16

  desperado
Jodu den spickesille vet nog var den tar!!!! fniss! tack för ett härligt kvällsfniss med ett nog så viktigt budskap!
2008-09-14

  Maria Zena Viklund
här fanns både rim och fason och humor, bra skrivet!
2008-09-14

    Diktarminna
Fenomenalt finurligt skrivet.
2008-09-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Det är en alldeles särskild rytm du får till här,
när du låter rim och rader samsas som här.

Vardagshumor och glimten i ögat får också plats. Snyggt!
2008-09-14

  LassO
så sant så sant... och med humorns krydda i texten... ;=)
2008-09-13

  Yvonne
Viktigt tema skrivet med helt underbar humor. Mina varmaste applåder.
2008-09-12

  papessa
viktiga saker du skriver om som inte får glömmas bort, som skall vårdas och avnjutas....
2008-09-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

En stunds högkvalitativ läsning på fredagskvällen... Hälsar vännen fredrik
2008-09-12

  Madjori
Skrattar högt av förtjusning! En helt underbar text som får mig på gott humör...Kraaaaaaaaaaaaaaaaaamizzz!
2008-09-12

  © anakreon VIP
Jag hade bokat biljett på SJ ända till du kom fram till den där "spickesillen" - då förstod jag att du diktade om någon annan :o)
2008-09-12

  Markattan
Underbart skaldat med glimten i ögat och allvaret lurandes mellan raderna ;o)
2008-09-12

  aol
presis så ska det va när köttets lustar vaknar
men älskling om du bara vill så ska jag lägga manken till
ja plocka fram din spickesill
detta är en dikt som tamme rackarn heter duga,
den karln behövdes inte truga
2008-09-12

  Daniel_78 VIP
my kind of rhyme. gött
2008-09-12

  Night Soul Woman
. . . och *bokmärkes* så klart:D

*S*

:)
2008-09-12

  Night Soul Woman
Bodil!!!! Du har ingen aning
hur vacker din dikt är!!!
Åååh!
*applåder*
*applåder*
*applåder*
2008-09-12

  Jaqualx
Denna vidarebefodras genast!!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg