Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar att jag kunde

skriva en bra dikt

som ni skulle kunna få läsa.

 

Men nu

finns inget

att komma på,

ingen dröm att förtälja,

inga glädjebesked att berätta.

 

Och abslout ingen bra slutkläm på dikten

bara informationen att den nu är slut.

 

Slut




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 18:19



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ler*...bara att se dig här är glädjande vännen!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf