Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


hur ska jag komma ut

Kära du,
Vet du varför jag skär i mej själv?
För att ingen var där för mej,

Det borde ni varit,
Brevi,
Ni har sett mig lida,
Men stod aldrig vid min sida,

Är du stolt,
för du vände ryggen om?

Till dom,
Som fuckade mitt liv,
Ödslar jag ingen tid,

Ni sa bara,
Ta tag i ditt liv,
Jag sa hur?
Och ni sa ingenting,

Jag vet,
Men jag har inte hunnit,
När tiden försvunnit,

Och jag mår fortfarande inte bra,
Inne i mitt skal,

För jag vet väl att,
Tjejer inte e ett problem,
Men det blir ett,
Om farsan ser min handled,

Såhär lever jag mitt liv,
Skrattar alltid,
Men gråter inombords,

Vad ska jag leva för?
Ingen märker om jag dör,

NI sa,
Att det skulle ordna sej,
Men jag ser ingen lösning,





Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX