Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden dina

hör orden dina

smeker själen

i djupets inre

ett par minnen

de vackraste

för tid läker

våra hjärtan

hör orden

de som talar

mellan oss

en magisk länk

 




Övriga genrer av Lindizz
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-13 16:56



Bookmark and Share


    tramp
Really magic words about true communication close to heart and soul !
Nice !
2008-09-15

    sunnanvind
Mycket vackert!
2008-09-14

  berxper
Så fint! vilka vackra smekande ord.
"en magisk länk"...tycker om den formuleringen.
Snyggt!
2008-09-14

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet, min vän!
2008-09-14

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt vackert talat i ord!
2008-09-14

  J A Nicander
ord om minnen och känslor som beskrivs på ett rakt sätt. Snyggt!
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz