Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Sättet som vi tänker


Vad tänker vi på?

Hurså?

tror att vi är induvidiela,

Men vi är enbart industriela,

Det vi ville lämna,

Är här ändå

Jag tror inte på nån speciel rad,

Men jag tror på mina dar o år,

Jag e bara fjorton iår,

Och jag pustar ut min anda,

För jag är ganska stolt,

Över att aldriga har vänt om,




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX