Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-.-


Sverigedemokrater

Det känns som känslor rinner som vatten,
Ut i den mörkaste natten,

För dom som precis hadde så kul,
Ligger på marken krossade av pansarvangens hjul,

Jag ville bara säga,
Att hur man än känner,
Är det inte rätt,

Att vissa ska få lida,
O alla vänder andra sidan till,

En stad som byggdes på 1000 år att byggas,
Raseras på en dag,

Och när det är fel i vårt eget land,
Har vi skärt av vår högra hand,

För vi är anarki,
Att sverigedemokraterna får vara ett parti,
Ser jag som idioti,

Och när ingen ställer sig upp,
Så väcks det inte något hopp

För alla tänker på sej själv,
Och bryr sig inte om barnen som dör varje kväll,




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-14 09:09



Bookmark and Share


    XxtystnadenxX
jag tror på det jag hör o ser
2008-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Så du tror på diktatur?
Själv tror jag på allas rätt att uttrycka sig i tal och skrift.
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX