Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar dig allt ont!



Jag hoppas att dina barn dör i leukemi!

Att du blir bedragen av din man samtidigt som du blir våldtagen i soprummet av 4 okända kukar! I alla dina kroppsöppningar!

Jag hoppas att du blir invalid som "Fjärilen i glaskupan"!

Att dina pengar tar slut och du får leva på dammtussar och kondensvatten och bo på en parkbänk...

Jag ber till Lucifer att plåga din själ!

Må du ruttna i helvetet när din dag är kommen!

Jag hoppas att du blir drabbad av sjuklig ångest och aldrig mer kommer sova utan mardrömmar!

Du är skälet till min misär!

Jag avskyr blotta tanken på dig!

Jag önskar dig allt ont!

Du kommer önska att din mor hade gjort den där aborten ändå!

Fy fan för dig, din fruktansvärda varelse!

Jag hatar dig från botten av mitt hjärta!
Och jag hoppas att du förstår varför!

din jävel...









Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 947 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-09-14 11:38



Bookmark and Share


    leelee
Hat är hemskt...för en själv....
2009-05-20

  Filippovna
Hat kan vara en himla tung börda. Riktigt bra du fick ut den här vill jag påstå.
2009-04-29

    ej medlem längre
mycket hat för pengarna! ingen försoning direkt, men ändå skönt utan nåt rosenrött i slutändan. Vräk vidare!
2009-04-15

  Muppin
Ja så känner jag också ibland när jag tittar i spegeln...
2008-12-27

  Mr Lindemann VIP
Jahaja!
Verkligen arg här då!
2008-12-18

  LassO
kan finnas såna, men det är ju kanske lite subjektivt.. ;=) kommer att tänka på svordomsvisan med magnus o brasse.
2008-10-15

  Svartsilver
Får ju en att undra vad HON kan ha gjort för att skapa så mkt hat hos dig? Är hon verkligen värd alla dessa känslor...
2008-10-05

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Bra rutet, skönt att befria sig
från skräp.
2008-09-26

  Ella Solsken
Shit ba. Pang, pang, pang. In the face. Stark text.
2008-09-20

    Bellissima
Grattis till läsvärtplatsen! Visst har jag applåderat denna texten innan..? Gör det igen skriftligen. Applåd!
2008-09-19

  Nova-Liv
Tourette syndrom we like!
2008-09-15

  Fånga dagen
Skönt att få ur sig vrede ilska när någon gjort en illa

applåder

Anna-Karin
2008-09-14

  lyckeli
Oj.... måste vara jobbigt att dölja sin ilska så väl som du gör....; )
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP