Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nödvändigt

 

 

ge upp

släppa

 

det man önskar

 

låta allt få möjlighet

på sitt vis

 

osett är osett tills det syns

synligt är ofta ivägen

 

ge upp

titta bakom det som skymmer

 

 

nyfiken nog missade nåt

 

som nödvändigt

 

en stycke bröd

en stycke smör

en stycke dassrulle

 

glad att macken

är runt hörnet

 

och fåglar ännu kvittrar

om nödiga saker i sitt

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-08 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri