Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insprirerad av Nattviols uppläsning av "högst Ärade månatliga cykel!" i Eksjö den 13 september


PMS, UMS och EMS

Mina pms-skadade känslor
flödar över för fort
Tårarna rinner
utan minsta anledning
Allt, precis allt tolkas
på största möjliga
negativa vis
Jag vet att alla
är emot mig
speciellt den som står
nära mitt hjärta

Min ums-svullna kropp
protesterar mot för trånga kläder
Inget passar
inte ens den nyköpta bhn
(den skaver)
Det enda som passar
täcket i sängen
och
filten i soffan

Min ems-fyllda hjärna
exploderar på en millisekund
hugger snabbare än kobran
på grund av ett enda
felbetonat litet ord
Det krävs minst tjugo förlåt
omedelbart
för att hindra lavaströmmen
längs ryggraden




Fri vers av Annette Andersson
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-14 22:59



Bookmark and Share


    pilsner2b
Bra....
2008-09-14

  Lyckohäxan Enediel
Tycker om din inspirationskälldikt och likaså denna!
Härligt med självinsikt tycker jag *ler*
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson