Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under bar himmel.

Mina steg för mig mot skogen.
Till gläntan jag vill gå.
Omgärdat av träden,
fylld utav sol.
Där finner jag platsen,
platsen som ger mig ro.
Jag lägger mig ner.
Blundar.
Lyssnar.
Lyssnar på skogens alla ljud,
andas in dess dofter ..
och vederkvicker min själ.
Låter mig värmas av solens strålar.
Stannar stilla en stund, ligger kvar.

Åter mina ögon jag öppnar,
ser himlen den blå.

Reser mig upp.

Förnyad.

Tillbaka nu jag kan gå.




Fri vers av fågel grå
Läst 400 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-15 14:28



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Ja ibland kan man behöva en stund av påfyllnad..av diverse energier!
2008-12-03

  Ylvavirvla
Den här gillar jag verkligen, du målar bilder..!
2008-09-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skogens saft
är bästa läkande
kraft jag haft!
Rätt skrivet!
*************
2008-09-17

  aol
gillas verkligen en vacker dikt med stora känslor
2008-09-15

  Bjarne Nordbö
Så skönt det låter. Och skönt nedskrivet är det med.
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå