Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...så anser lilla jag!!! ///Slå mig nu inte *L*


Blockeringar...

Detta med blockeringar
är
onödigt

för

en författare
kan ju aldrig

blockera sig mot
läsare

Det är den första insikten
man måste ha

om man vill kalla sig
poet




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-15 20:04



Bookmark and Share


  Fånga dagen
man kan se det från olika håll men här på forumet har jag själv råkat ut för tråkningar som jag inte vill bli.
jag tycker att man ska uppföra sig hövligt mot varandra .

Men en författare som ger ut en bok kan ju få kritik det är ju sant

jag har blockat 2 st här .

Vad tycker du själv ?

Mvh Anna-Karin
2008-09-15

    Birgitta Wallgren
Håller med!!!
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP