Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solarna bor inte här längre


jag besöker platser vi besökt tillsammans
låter det smärta i någon minut och går vidare
vet om att varje gång jag tar vägen
genom parken gör det lite extra ont
ändå väljer jag...

jag besöker nya platser för att låta det
smärta i någon minut över att vi två
aldrig besökte de platserna tillsammans
vet om att det gör lite extra ont
när jag åker den gröna bussen hem ensam
ändå väljer jag...

tre tampade fimpar
tredje gången gilt, absolut
folk talar om ensamhet och tvåsamhet
och tar plats, försöker lysa med deras ord
de talar om stjärnstoft och vissnande tungor

vissa människor är underskattade
jag är heltklart överskattad

ändå väljer jag..




Fri vers av vintervila
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-15 20:06



Bookmark and Share


  Don Michael
Med tanke på hur bra du skriver så känns det som att du kommer att tillhöra läsartoppen i framtiden. Go girl go!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

vintervila
vintervila