Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen förgänglig

 

 

vänd dig om min älskade

se

som jag vill se

 

hon bär mig inte

söker mig kanske

som jag söker

 

går med dig

lätthet

 

regnbågens färger så klara

 

men bågen försvinner

 

i vattnet, träden, mossan

finns vi

mindre förgänglig

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-15 20:44



Bookmark and Share


  halmstrå
menar du att vi är oförgängliga i mossan och träden?
Kanske har du rätt.
2008-09-20

  korpfjäder
Kan känna lättheten och sökandet.
Och regnbågen försvinner alltid... när man kommer nära.
vackra ord det här!
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*