Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fear And Loathing In Hallonbergen

Dyrköpta medel
helgar våra billiga ändamål
i klaustrofobiska rum av oundvikligheter
där den förgängliga hettans passion
kondenserar mot svarta väggar
där girighetens motor vrålar
rakt in i all belönings återvändsgränd

Men det är din tur nu
ska du syna ödets kortlek
hur nära 21 vågar du ta
summan av dig?

Krama krampaktigt musten
ur din sköra eufori
medan den flyr ur dig
med viljan mot verkligheten
som två ultimata pluspoler

Mer djur än såhär
har vi aldrig varit




Fri vers (Fri form) av Död Mans Hand
Läst 841 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-09-15 22:29



Bookmark and Share


  Josef Ahl
så underbar text och rubrik !
2008-09-16

    Mymlan.
"Mer djur än såhär
har vi aldrig varit"

läskigt och sant. Och det är så otroligt bra skrivet!
2008-09-16

  Nina Ahlzén
JA-now were talking!
2008-09-16

  Inkarasilas
Läser till värsta jävla volymen och jävelbråttom till jobbet och ekorrhjulet snurrar som satan och det enda som är säkert är ännu en dag närmare slutet i konsumtionssamhället lägger ut korten knackar någon form av kaffekopp och djuret skriker det låååångt från 21, One of These Nights då jeeevlar. Jag är förädlad grönmögelost och döförtjust i dig, men inte Hallonbergen gah, de drar snabbare än min skugga där iiiih Nice shit.
2008-09-16

  K*
Åhhh vilken fet rubrik!

som den vackraste solnedgången i den fulaste gränden.


"krama krampaktigt musten
ur din sköra euphori
medan den flyr ur dig
med viljan
mot verkligheten
som två ultimata pluspoler

Mer djur än såhär
har vi aldrig vart "


Jag blir nästan kär i dig!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand