Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackraste känslor jag har haft

 

De vackraste känslor jag någonsin har haft

är värda att få synas på natthimlen bland de andra stjärnorna.

 

De är inget att skratta eller fnittra åt

inget att förolämpa eller smutskasta

för känslor är de som ví upplever livet igenom

de som får oss att känna motivation

och de som är vi.

Och de vackraste känslor jag har haft

är det bästa med mig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-15 22:27



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Ja!! visst har de vackraste känslorna sin plats på natthimlen! Vacker tanke, Lars!
2008-09-16

    Lindizz
Underbar läsning, underbar text, applåder!
2008-09-15

  DanSan
****************************

Ahhh . . . helt underbart Lars . . .
en så skön och befriande dikt
som en törst efter vatten . . . som
en längtan efter frid . . .

*APPLÅDER*

****************************
2008-09-15

  Cris
Hurra!
Det var fint skrivet.
Ja de vackraste känslorna är värd en plats på himlen **
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf