Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

better

sanning
kan vara jobbigt
men även jävla skön

Jag kan inte, kan verkligen inte

Du kom som en vind
men fortsatte inte följa den
en mur blockerade din väg

det var jag

du lyckades bryta dig igenom muren
Jag stod kvar och trodde att du fortfarande fanns där
men när jag kollade efter dig
så var du långt ifrån
men du fanns fortfarande kvar inom mig

Det värsta är att
du fick mig att inse
att det finns så jävla mycket bättre människor
än den jag gått och saknat i 2 år

Du fanns ju där, du var bättre
ska jag behöva gå igenom allt det där igen
bara för att du är en bättre människa?






Fri vers av greeneyes
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-15 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes