Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ruff tuff

jag letar
nån som inte är fjoll
ingen liten pojke
med noll koll
som slutar
när det blir för nära
och sen
bara vara min vän

det är inte vän jag vill va
med dig
det är inte vän jag vill ha
dig till

vill sitta fast
runt din hals
mot din mun
finns ingen bot
med din värme
du den enda kloss
jag vill limma på

jag letar
nån som vill älska
mig
men inte mjukt
jag går sällan sönder så
ÄLSKA MIG HÅRT
högt och tydligt
med kantiga mjuka konturer

älska mig som versalerna
älskar gemenerna
ruff tuff pass på
hardcore
lovin’!

jag är redo
varför väntar
du




Fri vers av thepinkprincess
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess