Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Annonserna

Hon läser dödannonserna med en
allvarlig blick
han ber till gud om lyckan i ögonen
som han aldrig fick

Har äntligen skrivit brevet
till alla på min jag ska berätta allt lista
skrevs på bänken i samma underbara trä
som den kista jag vill bli begraven i

en ingress med fet stil
som följd av all olagad onyttig mat
ett sorgligt avslut med kursiv fristil
efter ett passande stort alkoholintag

Ni som får läsa, förlåt för allt
aldrig min mening att bli den jag blev




Fri vers av J P
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-16 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P