Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om personlig utveckling, smärta, glädje, tillfredställelse, hopp och kärlek.


Jag är så glad!!!


Jag är så stolt
över mig själv!
Jag kom ända hit
tack vare dig!

Jag är så glad
för jag har dig!
Min tillit har växt
Du är en vän!

Fast det gör ont
Att se sig själv!
Se vad jag har gjort
och hur allt blivit

Av det jag inte ser
Så är det som jag ber
öppna mig så jag kan se
Stillar mig, låter kraften ge

Hjälp mig kliva åt sidan
Låta din kraft verka i mitt liv
Här är jag nu, ung och stolt
Jag är en kämpe som någon sa

För jag är bara jag!




Fri vers av bluesatin
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-16 02:09



Bookmark and Share


    eva m h
En härlig hyllningsdikt till dig själv!!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin