Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skammen



Det finns dom som gjort dig illa,
det finns dom som gjort dig fel
det finns dom som fått dig trilla
som fått dig spela deras spel

det finns dom som varit där
och så dom som stått bredvid
det finns någon du haft kär
men som aldrig gett dig frid

det finns dom som jämt har svikit
dom som lämnat dig och gått
eller trots att du har skrikit
dom som bara stilla stått

det finns sår som aldrig läker
som kommer åter varje år
man kan alltid vara säker
på var de hamnar dessa sår

och jag har skämts så många gånger
över hur jag där ser ut
där som smärtan sjunger sånger
där som blodet rinner ut

men sen har jag satt ett plåster på
bara fortsätt rinn!
För det är först nu jag börjat förstå
Den största skammen var eran, aldrig min






Fri vers av Rebellix
Läst 535 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-16 08:31



Bookmark and Share


  Kim Alexis
Tack, kusin. Detta värmde! :)
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Rebellix