Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orka...



Jag har stavningspobl...prole...probelm...

Baah!

...
...
...


Jag hatar att skriva!




Fri vers av Askes
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 15:06



Bookmark and Share


    Nattviol
ajdå!
och det på en skrivarsajt å allt...

*kram*
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Askes