Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När gamla minnen griper tag i en och uppfyller en med rädsla för det som varit


Rädsla

 

Jag försvinner in i tystnaden där fantasin spelar livets spel.

Verkligheten är en skugga ur mitt förflutna,

en värld där mod och rädsla

vandrar hand i hand,

likt skuggor på livets väg.




Prosa av LizaH VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-16 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP