Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en till dikt


Ingen

Ingen är vad dom säger,
jag hatar denna värld,
och allt som finns,

Du känner inte mej,
Men jag orkar inte längre,
Du vet inte vem jag e,
Men jag älskar den jag var,
Men inte den jag är,

Jag tar tillbaka,
För att få slut på erat tjat,
Låt mej vara som jag var,
Sluta röra,
förstöra,




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-16 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX