Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Är ditt hjärta krossat?

Jag sitter än en gång,
Vid samma gamla bord,
Med min slitna penna, papper o stol,

Hoppas att du löser sig,
Genom orden en än gång,
Men den här gången slår det fel,

Jag kan inte skriva,
Inte trivas med situationen,
Men jag har låst in mej själv,
Målat in mig i ett hörn,
För om livet var en ros,
hadde jag vart en törn,

Är ditt hjärta krossat?
Men riktig smärta,
Kan du se i mitt ansikte,
För jag är säker,
Att du inte äter dej själv inifrån,
Och att om solen går upp,
Är det ett hån,

Här är mitt hjärta,
Skicka runt till alla,
Se till att stampa på det ordentligt,
Varsågod,
Jag är ju inte din vän,
Så bryr du dig vad jag känner?




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX