Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag VET ju inte, men det verkar vara så...


Folk på jobbet



Han knullar horor i Ukraina på semestern.

Hon röker hasch på rasten.

Han slår sin fru.

Hon slår sina barn.

Och hon är nymfoman.

Han är kleptoman och har skåpet fullt av saxar, post-it-lappar och pennor.

Hon är otrogen med städaren.

Dom där två ligger med varandra
fast dom är gifta med andra.

Han är homosexuell, men kvar i garderoben.

Hon har skiljt sig men inte berättat det för någon än, så hon låser in sig på toan på rasterna och gråter... Sen hävdar hon att hennes mamma har dött när någon frågar om hennes blodsprängda ögon. Eller att hon just hackat lök.

Hon klagar konstant över sina sömnproblem men ser inget samband med kvällskaffet.

Han har börjat supa igen och har bråttom ner till pluntan när vi stämplar ut.

Hennes lön är dubbelt så hög som min.

Han är smygnazist och plockar fram jackan och kängorna på fredagskvällarna.

Jag är bara en tråkmåns...


Men ganska nöjd med det!









Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-17 23:39



Bookmark and Share


  K*
han med saxarna måste vara min kusin ;)
2008-09-19

  Staffan Welroos VIP
Jo en hel del kvinnor... Men det är nog mest i mitt huvud, inte så mycket spekulerande skitsnack. Vissa grejer vet man ju, andra bara MÅSTE vara så. =)
2008-09-18

  lyckeli
Jobbar du också med många kvinnor ; ) Eller spekuleras det lika vilt bland män... ?
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP