Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min hud


Hårstråns beröring räcker för att vecka den inre känslan
När du snuddar min så blir jag hungrig
Önskar att ibland kunna ta av den och ta en paus
Vi saknar förmåga att slockna behoven
Inre vetskap att behöva mer
Att växa i din kostym och du i min
att förena dom så att det blir ett
Tänk att gåvan som mina föräldrar gav mig kan vara till all evighet




Fri vers av kärleks ängel
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-17 16:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en vacker berörings hunger, den känslan framkallar texten, inre känslor av lust, ja !
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel