Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Laxarnas stad


SommarHalmstad


Simmar mot strömmen
leker med laxarna,


i sta´n som är min




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-07-28 23:33



Bookmark and Share


  stella
Härligt! Du väcker min leklust!
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic