Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad hörs i andetag - Jag ...

 

 

snart är du hos mig igen
bara siffror ifrån
några knapptryck på min telefon

det pirrar i magen
snart hör jag din röst
rysningar längs ryggraden

vi pratar på
byter ord om allt och ingenting
och jag undrar
vågar jag säga det jag egentligen vill?

tystnad
hörs i andetag
du är så nära
ändock så långt bort

och tankarna i min skalle
snurrar runt runt
mitt hjärta slår
ord ämnade endast för dig

att jag . . .

men jag kan inte yttra orden
inte än
för jag vill inte skrämma dig
med kärleken

åh
jag känner mig fånig
kanske lite dum
som inte kan sätta ord på känslorna
du får mig att känna
varje gång jag hör dina ord
dina andetag

och jag drömde om dig igen i natt
du låg i min famn
förgyllde min mörka kalla värld med ljus och skratt
ditt röda hår doftade sommar
och jag var lycklig med dig

det pirrade i hela kroppen
din blick mötte min
och jag sa äntligen

att jag ...

men det var bara en dröm av drömmar
där jag sa de magiska orden
att du är tråden i mina sömmar

men här i verkligheten
vågar jag inte säga dem än
för jag vill inte skrämma dig
med kärleken

tystnad
hörs i andetag
du är så nära
ändock så långt bort

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 841 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-17 18:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar, så otroligt vackert
2008-10-01

  VampyrÄngel
Jag är mållös.
Jag vet precis vad du menar.
Tycker extra mycket om:
" du är tråden i mina sömmar".
Så himla vackert (:
APPLÅDER! ^^
2008-09-18

  Havsbris
å hänförd vackert
och fint!!

Det kan kännas
dina andetag med,
din puls, du skriver
så bra att man känner
det pirrigt som du ;o)

men, ska någon,
någon skrämma andra
med kärleken?

Vill du inte säger orden
visa på annat sätt, och
vem vet om hon är allt
hon vill höra från dig?

Säger du att du älskar
henne och hon springer
iväg, då undrar jag, vad
håller du på med då?!
Slöseri av tid eller?? Om
hon inte älskar dig, det
kommer inte med tiden
vännen... kärlek är eller
inte, det går inte att ta
den ifrån den inte finns...

Säg de tre magiska ord
när du mest känner dem...
Följ ditt hjärtat, stäng
hjärnan!!!

Enastående mogna rader,
så eleganta, så mjuka och
fulla av ja!!! Kärlek... som
gör en att le och älska
med ;o)
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP