Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad enkel det skulle vara

Vad enkel det skulle vara

Varför lägga så mycket tid på att såra varandra
När livet är så kort
Så enkelt det skulle vara att bekänna färg
Så bra vi skulle må att få känna att vi behövs
Varför är man rädd
Att bara få säga hur vi känner
Att du behöver mig
Att tomhet är för stor
Att du inte står ut utan mig
Att du behöver min omfamning
Att du behöver höra mig tala
Att hunger är för stor
Att jag fyller dig med glädje
Att jag lyfter upp dig med min uppmuntran

Och istället så säger du att jag inte behövs vid din sida
Att du kan ersätta mig när som häls

Vad enkel det skulle vara!

Om man vågade och vara räddare om varandra
Att bara säga hur värdefull jag är för dig
Att Du behöver mig varje dag i ditt liv
Att Du längtar tills du kan omfamna mig
Att Du behöver min värme får dig att rysa av välbehag
Att Du står inte ute med tomhet som bli när vi inte vi ses
Att jag är den bästa komplement i ditt liv
Att hunger Du känner är bara jag som kan släcka och uppfylla

När vi möts när huden berörs
Så finns det bara vi
Ingen tomhet

När vi inte är tillsammans
Vad enkel det skulle vara




Fri vers av kärleks ängel
Läst 358 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-18 06:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Verkligen sant det du formar manar till... Ett upprop och kallar oss till att ge våra röster, vi som lever med svåra individer inpå att kunna ges stöd i dina ord, när vi möter dem. Så att hänvisning kan ges för att leda dem rätt utan att behöva forma om det... Fina du!
2016-04-28

  Ronny Berk
en text jag omfamnar med välbehag, samtidigt som jag väl känner den saknads längtan som bärs av budskapet, välbehaget framkallas av de förhoppningar som skymtar fram mellan raderna
2009-03-02

  Fånga dagen
Kanonbra skrivet önska att jag själv kunde leva efter det
mvh ak
2008-10-08

  Havsbris
SUVERÄN!!!!!!!!!!!

Magnifik, extraordinär!!!
Vad kan jag säga mer?
Dina ord skulle finnas
i alla hus och platser
i världen,,,

Människor, du vet,
att komplicera verkar
bli lättare än att ta
livet som det är...
Djurisk konkurrens och
allt det vi inte födds
med...

TACK och kram ;o)
5*****
2008-10-02

  nina DeBono
OJ! Jag ryser i hela kroppen när jag läser detta! Så enkelt det kan vara... // nina
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel