Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbstrutt...

En dag
sa en lite grabb
gubbstrutt till mig

jag blev inte arg
och han gillar mig
egentligen

men han ville ju bara
visa
att han också
fanns




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-18 09:52



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vilken go text.
Ja, säkert var det
det han ville.
2008-09-21

    Helga Elin
du är ju en gubbstrutt..he,he...skojar bara...gubbe kanske för pojken men strutt...vad är det????
2008-09-18

    Birgitta Wallgren
Vad gör man inte för att synas?!!! Rar text med ett viktigt budskap!
2008-09-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jaha, Du har mött
en herre till, som
synas vill... Bara
så Du vet, vem,
som också
bestämmer
här!
2008-09-18

    Calin
Gubbstrutt... själv är jag faster tant och det är nog bland det vackraste jag hört.
2008-09-18

  Anders Nordlander VIP
Till Larz; NEJ!
2008-09-18

  Anders Nordlander VIP
Till Ulla: Tack för en kommentar som verkligen lyser av värme!
2008-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Ouppfostrad med andra ord.
2008-09-18

  -Ulla Tilemo- VIP
Det lät som om det var kärleksfullt sagt!
Jag menar att han kunde ha valt värre saker om han verkligen var arg. Gulligt, ungar är för härliga! Har förstått att du har en väldigt härlig kontakt med barn, och ett fint förhållningssätt. Jag blir nyfiken på vad du sa till grabben.
Kunde du hålla dig för skratt?
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP