Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-.-


Alternativ HJÄLP

jag gör det inte för dej

Jag gör det för mej själv

För det är mitt alternativ till hjälp

Jag har aldrig lekt i skogen med dom andra

Jag var alltid den som sa

Jag vill inte

Jag satt breve

O mina tankar bara flög omkring

Varför var jag inte värd någonting

Jag hadde ju allt jag behöde

Det är nog ödet

För söner är så olika

Natt o dag

Men palla vara jag




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-09-18 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX