Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meh? Ja, förmodligen. Ändring alt. avpub kan ske.


Hello Ordinary.



När jag sover drömmer jag ofta om spindlar som hänger i taket. I sömnen skriker jag.



När jag vaknar rinner det kaffe nedför min strupe och en dataskärm strålar i mitt ansikte.



När jag äter är det ofta mat från en micro och jag minns sällan vad jag åt dagen före igår. Äta är något man bör göra annars dör man, ungefär som att andas, har jag hört.



När jag pratar med mig själv eller andra handlar det förvånansvärt ofta om vädret.



När jag färdas från punkt A till punkt B, och ibland till punkt C eller tvärtom, vill jag inte prata med någon. Jag blundar och lyssnar på hög musik för att stänga ute världen utanför samtidigt som jag drömmer om stimulerande konversationer med främlingar på bussen.



När jag dricker öl, vin eller/och sprit dricker jag sällan för att släcka törsten. Jag råkar bara vara törstig av slump när fredag glider över till söndag. Ibland, eller för det mesta, har jag bara inget bättre för mig.



När jag får orgasm sker det oftast själv, i min säng eller på en toalett, och jag tänker på alla jag haft sex med. Ibland tänker jag på annat - exempelvis vädret.




Övriga genrer av Johannes
Läst 635 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-18 15:56



Bookmark and Share


    känsla tanke handling
sorgset vardagslunk... känner igen känslan. bra skrivet!
2008-09-19

  berxper
Du skriver med en enkelhet.
Din beskrivning är till en början ocharmig; men blir till slut väldigt charmig! När man blottar sig och tar fram märkliga sidor, blir det plötsligt igenkännande...

Tack för läsningen!
2008-09-19

  Ms Lovecraft
Jag gillar enkelheten och nonchalansen i tilltalet, samt hur vädret går som den röda tråden i det som håller ihop tillvaron. Ennuin är högst påtaglig - och genuin.
2008-09-18

  Smultris
detta fick mig att börja tänka på vad jag tänker på och vad jag inte tänker på osv... ja du hajjar va ;)
2008-09-18

    Bellissima
Uff! Tomheten slog mig som en box i magen! Hörru! Vakna!
2008-09-18

  Betraktaren
Ett skönt accepterande av den styrande dynamiken runt det slentriana levernet. Vill man verkligen bryta sig ur en trend eller vill man att den skall bryta ner en? Jag röstar för att dekadens är snyggt.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes