Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett benigt hjärta

Om det funnits ben
i mitt hjärta
Hade vi kunnat höra
frakturernas kras




Bunden vers (Haiku) av Lilla lo
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-07-29 11:22



Bookmark and Share


    hannanh
du är så duktig lilla lo.
du finner ordens väggar och tvingar dom isär.
jag vill läsa mer.
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo